Jolanda Pikkaart tekstschrijver freelance journaliste en schrijfster
 
Artikelen > Natuur > Recensie 'Het Lichtvolkje'

Recensie 'Het Lichtvolkje'

Recensie ‘Het lichtvolkje’

Het lichtvolkje is een fantasieverhaal. Geschreven als inspiratie, leidraad tijdens een meditatie of een tocht in de natuur. Het boekje leest als een sprookjesverhaal en is geïllustreerd met natuurfoto’s. De foto’s in het boekje zijn betoverend en vangen het licht in de natuur. De lezer kijkt op een andere manier naar de natuur om zich heen. Het boekje is ook heel geschikt om voor te lezen tijdens een wandeling aan blinden of slechtzienden. Of voor bedlegerigen zodat de natuur even thuis komt.

“Het is stil. Heel donker.
Om te weten waar je bent doe je je ogen dicht
Zodat je alles kunt horen en voelen.
In het donker voel je een warme lichtstraal op je neerkomen.
Je kijkt omhoog waar dat licht vandaan komt
En hoort een heel lieflijk harpmuziekje.
Pingeling…. ”

Marlies Bouten is natuurfotografe en een enthousiaste deelnemer van de vlinderwerkgroep IVN Eemland. In haar debuut ‘De droomwandeling’ neemt Marlies in gedachten haar bedlegerige vriendin mee tijdens in een wandeling in het bos. In haar tweede boek ‘Het lichtvolkje’ laat ze de lezer kennismaken met het lichtvolkje. Een aanrader voor iedereen die van natuur houdt en van spirituele verhalen. Laat je meevoeren in de wereld van de lichtwezens.

Het Lichtvolkje is een fotoverhalenboek geschreven door Marlies Bouten als eerste van een serie waarbij je als lezer op stap gaat en van alles ontdekt in een sprookjesachtige wereld. Elk volkje leert je weer andere dingen. In het lichtvolkje maak je kennis met Orbsie. Het boekje kost €13.50. Het ISBN nummer is 978-90-489-0024-4 Shaker Media. Meer informatie op http://www.efraadesign.nl/

Jolanda Pikkaart

Verschenen in Alles Duurzaam en in Natuurkind weblog over natuurlijke leefstijl en leefomgeving.

©Jolanda Pikkaart.
Deze tekst wordt uitsluitend aangeboden voor persoonlijk gebruik.