Jolanda Pikkaart tekstschrijver freelance journaliste en schrijfster
 
Artikelen > Natuur > Dinosaurussen bekijken: betreden op eigen risico

Dinosaurussen bekijken: betreden op eigen risico

Betreden op eigen risico
dinosaurus
Als je meer over de natuur wilt leren, dan kun je het beste naar buiten gaan. Daar kun je de natuur horen, ruiken en proeven. Soms moet je de natuur toch echt binnen zoeken, bijvoorbeeld als je meer wilt weten over dinosaurussen. Buiten in het bos lopen ze al zeker 65 miljoen jaar niet meer. Behalve natuurlijk in Dierenpark Amersfoort.Maar ook in Rotterdam lijkt het wel of de dinosaurussen echt bestaan. Loop net als in Jurassic Park tussen de dinosaurussen door. En ondertussen brult de Tyrannosaurus rex gevaarlijk.

Ga mee op expeditie naar de mysterieuze oertijd. In de voetsporen van een paleontoloog (dinosaurus expert) ga je op ontdekkingstocht naar het verhaal van de oude reuzen.. De verschrikkelijke (deinos) hagedisachtigen (saurus) zijn tot en 16, 18 t/m 20 september 2009 in  Sportpaleis Ahoy te zien en te horen natuurlijk.

Eindelijk komen de dinosaurussen uit de bekroonde BBC TV serie ‘Walking with Dinosaurs’ tot leven in een spannende show! Zie ze bewegen... hoor ze grommen... Kijk hoe ze vechten om te overleven.

Al meer dan twee miljoen mensen hebben Walking With Dinosaurs gezien in Amerika en Australië. Dit najaar bezoeken deze reusachtige beesten Nederland. Durf je? Ga dan naar Walking with Dinosaurs. Vraag wel of je vader en moeder meegaan, want de toegangskaartjes zijn prijzig.©Jolanda Pikkaart.
Deze tekst wordt uitsluitend aangeboden voor persoonlijk gebruik.